Az elmúlt időszakban felerősödött az otthon szerepe, ezáltal nagyobb hangsúlyt kap lakásunkban a komfortos és egyben praktikus terek kialakítása. Megnézni a kedvenc sorozatunkat egy extra kényelmes ülőgarnitúrán, meginni egy csésze kávét az új kedvenc étkezőnkben, kipihenni egy fárasztó napot a komfortos és stílusos hálószobánkban…az ilyen hétköznapi, de kiemelt jelentőségű pillanatok megélésében nagy szerepe van otthonunk atmoszférájának, az ízléses és átgondolt lakberendezésnek. A mindennapi kényelem megteremtése érdekében a Home-Max elkötelezett abban, hogy segítségükkel mindenki otthonra találjon és kialakíthassa azt a közeget, melyet ízlésének leginkább megfelelő bútorokkal tud berendezni.

 


 
Home-Max 30 éve értékesíti a legnagyobb hazai és európai bútorgyárak termékeit. Évtizedek munkája és a fejlődés eredményeképp országosan már négy városban: Budaörsön, Cegléden, Kecskeméten és Jászberényben is jelen van, hogy a vásárlók átélhessék a különböző színek, formák, szövetek közötti helyszíni inspiráció élményét. Emellett természetesen kiemelt szerepet kap az online jelenlét és a webáruház állandó fejlesztése is, hogy a kínálat otthonról is könnyedén elérhető legyen. Hogy egy kis betekintést nyújthassunk a Home-Max kínálatába, a következő videó elkalauzol az áruházaik világába, hogy pontosan mire is számíthatunk, ha úgy döntenénk, hogy testközelből is szeretnénk megszemlélni a kinézett bútorokat.
A szakmai csapat évről-évre nagy figyelmet fordít a választék új trendek, színek, szövetek szerinti frissítésére. A cél, hogy ne csak a piac egy kis szegmensét, hanem mindenféle vásárlói igényt kielégíthessenek, így a klasszikus, modern, vagy akár egyedi stílust kedvelők is megtalálják kedvencünket.
Legyen szó ülőgarnitúráról, nappali összeállításról, hálószoba vagy étkező bútorról, a kínálatban böngészve több mint tízezer bútor áll rendelkezésre, ráadásul készletről.
A különböző lakásméretekhez idomulva az egyszerűbb, kompakt kanapétól kezdve a hatalmas ülőfelületű, extra komfortos és számos funkcióval ellátott ülőgarnitúráig minden megtalálható. Akinek fontos az egység és az összhang, számos olyan bútorcsaládot talál, melyek elemeiből könnyedén be lehet rendezni egy egész nappalit vagy hálószobát. Természetesen különlegesebb, egyedi elképzelés megvalósítására is van lehetőség: a Budaörsön található Premio üzletben kifejezetten prémium kategóriás bútorok közül válogathatunk.

 


 
Ha biztosra szeretnél menni a választásban, az üzletekben van lehetőség különböző szövetek, színek közötti válogatásra, hogy mindenki a saját ízléséhez és elképzeléséhez tudja igazítani a választékot. A vásárlók elégedettsége kiemelt jelentőségű, így a színvonalas szaktanácsadás segítségével esztétikumot és egyben praktikumot is csempésznek az otthonokba.