Bejegyzésünkben mindkét opcióra mutatunk megoldásokat kínálatunkból.

Az egyszerűbb, letisztultabb bútorokat kedvelők táborát erősíted? Van egy jó hírünk! Különleges kiegészítőkkel, dekorációs elemekkel könnyedén feldobhatod otthonodat akkor is, ha lakásod főbb részeit inkább neutrálisabb színvilágú bútorokkal rendeznéd be. 

 

 

A Cosenza ülőgarnitúránkhoz hasonló bútorok magától értetődő szépséget és nyugalmat sugároznak, szinte beleolvadnak környezetükbe, ami lehetővé teszi, hogy élénk színű díszpárnákat, plédeket vagy akár egy ezekkel harmonizáló feltűnőbb szőnyeget választhassunk hozzá. Így ha a kedvenc színünk karakteresebb, de ülőgarnitúrában félnénk azt bevállalni, visszaköszönhet a kiegészítőkben is. 

Ha a fehér és bézs árnyalatnál inkább biztonságosabb, sötétebb színárnyalatok felé hajlanánk, de mégis fontos számunkra a letisztultság és az elegancia, a szürkének és a barnának is számos árnyalata sugároz kifinomultságot.  

 

 

Mauro ülőgarnitúránk két szürke színárnyalata az egyszerű, de nagyszerű szófordulat megtestesítője. Ez az a szín és forma, ami töretlen népszerűségnek örvend, kellőképpen semleges hatású és a legtöbb színnel tökéletesen kombinálható. 

Van, aki nem a kiegészítőkre, hanem a lakás fő elemeire, a bútorokra helyezi a hangsúlyt, hogy megteremtse a számára idilli összképet. Ebben az esetben fontos, hogy a helyiségek fókuszpontjába olyan bútort válasszunk, ami magára vonzza a tekinteteket. Ennek oka lehet az élénk színvilág, az egyedi formatervezés vagy akár a látható, extra funkciók.

 

 

Lord ülőgarnitúránk rengeteg színváltozata közül a kék az egyik legnagyobb kedvenc vásárlóink körében. Az utóbbi években kiemelt figyelmet kapnak a bársony hatású szövetek és azon belül is a kék és a zöld színárnyalatok, melyekkel igazán extra hatást érhetünk el. Ne feledjük, egy ilyen élénk színű ülőgarnitúra ugyan a nappali ékköve, de óvatosnak kell lennünk,  hogy milyen stílusú és színvilágú kiegészítőkkel kombináljuk, hogy az összhatás harmonikus maradjon. 

 


Ha egy kisebb lakásba keresünk különlegesebb, karakteres színű bútort, de attól félünk, hogy túl hangsúlyos lenne az adott térbe, van lehetőségünk szimplán egy kompaktabb, kisebb kanapét választani és inkább egy hozzá illő fotellel kiegészíteni. Ebben az esetben a falaknak és a többi bútornak érdemes lágyabb, semleges színt választani, és inkább az apróbb kiegészítőkkel, képekkel erősíteni a markáns vonalat.